ksj3ahkil Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 A Way Out'ta aynı ekranda hem klavye hem PS3 konsoluyla oynayabilir miyim? Yardım.
k.murat53 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 515 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #2 ksj3ahkil dedi: A Way Out'ta aynı ekranda hem klavye hem PS3 konsoluyla oynayabilir miyim? Yardım. Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin fakat bilgisayardan oynuyorsun değil mi?
ksj3ahkil dedi: A Way Out'ta aynı ekranda hem klavye hem PS3 konsoluyla oynayabilir miyim? Yardım. Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin fakat bilgisayardan oynuyorsun değil mi?
Ereen.FR Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #3 Bilgisiyarlar ps3 koluna destek vermiyor diye biliyorum harici bir uygulama indirip yapabilirsin belki.
Bilgisiyarlar ps3 koluna destek vermiyor diye biliyorum harici bir uygulama indirip yapabilirsin belki.
k.murat53 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 515 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #4 Ereen.FR dedi: Bilgisayarlar PS3 koluna destek vermiyor diye biliyorum harici bir uygulama indirip yapabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Hocam gayet de veriyor.
Ereen.FR dedi: Bilgisayarlar PS3 koluna destek vermiyor diye biliyorum harici bir uygulama indirip yapabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Hocam gayet de veriyor.
Ereen.FR Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #5 k.murat53 dedi: Hocam gayet de veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ps3 sony orijinal kolu vardı bilgisiyara harici bir uygulama olmadan bağlamaya çalıştığımda görmedi.
k.murat53 dedi: Hocam gayet de veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ps3 sony orijinal kolu vardı bilgisiyara harici bir uygulama olmadan bağlamaya çalıştığımda görmedi.
k.murat53 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 515 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #6 Ereen.FR dedi: Hocam bende PS3 Sony orijinal kolu vardı bilgisayara harici bir uygulama olmadan bağlamaya çalıştığımda görmedi. Genişletmek için tıkla... Allah Allah hocam benim kolumda orijinaldii ve görmüştü.
Ereen.FR dedi: Hocam bende PS3 Sony orijinal kolu vardı bilgisayara harici bir uygulama olmadan bağlamaya çalıştığımda görmedi. Genişletmek için tıkla... Allah Allah hocam benim kolumda orijinaldii ve görmüştü.
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.807 Çözümler 10 18 Haziran 2024 #7 ksj3ahkil dedi: A Way Out'ta aynı ekranda hem klavye hem PS3 konsoluyla oynayabilir miyim? Yardım. Genişletmek için tıkla... PS3 kolu ile her şeyi yapabilirsin tüm destekleyen oyunları oynarsın normal USB'li kol gibi düşün driver uygulama falan indirmen lazım ama.
ksj3ahkil dedi: A Way Out'ta aynı ekranda hem klavye hem PS3 konsoluyla oynayabilir miyim? Yardım. Genişletmek için tıkla... PS3 kolu ile her şeyi yapabilirsin tüm destekleyen oyunları oynarsın normal USB'li kol gibi düşün driver uygulama falan indirmen lazım ama.
ksj3ahkil Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #8 k.murat53 dedi: Evet oynayabilirsin fakat bilgisayardan oynuyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet PC'den oynayacagım. kerojann dedi: PS3 kolu ile her şeyi yapabilirsin tüm destekleyen oyunları oynarsın normal USB'li kol gibi düşün driver uygulama falan indirmen lazım ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki uygulama ismi nedir?
k.murat53 dedi: Evet oynayabilirsin fakat bilgisayardan oynuyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet PC'den oynayacagım. kerojann dedi: PS3 kolu ile her şeyi yapabilirsin tüm destekleyen oyunları oynarsın normal USB'li kol gibi düşün driver uygulama falan indirmen lazım ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki uygulama ismi nedir?