B Bekir gggg Femtopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Merhaba, bende ve arkadaşımda PS 4 var. A Way Out aldım, PS Plus'um var ama arkadaşımda yok. Uzaktan oynamak için onunda PS Plus alması şart mı?
Merhaba, bende ve arkadaşımda PS 4 var. A Way Out aldım, PS Plus'um var ama arkadaşımda yok. Uzaktan oynamak için onunda PS Plus alması şart mı?
kirpyzz Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650 super i3 9100f 8 gb falan filan Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #2 Bekir gggg dedi: Merhaba, bende ve arkadaşımda PS 4 var. A Way Out aldım, PS Plus'um var ama arkadaşımda yok. Uzaktan oynamak için onunda PS Plus alması şart mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Tüm Online PS oyunlarında Plus lazım Online oynamak için.
Bekir gggg dedi: Merhaba, bende ve arkadaşımda PS 4 var. A Way Out aldım, PS Plus'um var ama arkadaşımda yok. Uzaktan oynamak için onunda PS Plus alması şart mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Tüm Online PS oyunlarında Plus lazım Online oynamak için.