R Rayuga Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar, oyunu ödeme sırasında kimseye hediye etmedim. Kütüphanemde duruyor. Nasıl arkadaşıma hediye edeceğim?
Arkadaşlar, oyunu ödeme sırasında kimseye hediye etmedim. Kütüphanemde duruyor. Nasıl arkadaşıma hediye edeceğim?
hasan kalkan Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #2 coop oynamaktan bahsediyorsan arkadaşın ea dan giricek demo olarak ordan arkadaş olarak ekliyip oynıcaksınız Artı 0 Eksi
coop oynamaktan bahsediyorsan arkadaşın ea dan giricek demo olarak ordan arkadaş olarak ekliyip oynıcaksınız
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.203 Çözümler 5 16 Ocak 2023 #3 Rayuga dedi: Arkadaşlar, oyunu ödeme sırasında kimseye hediye etmedim. Kütüphanemde duruyor. Nasıl arkadaşıma hediye edeceğim? Genişletmek için tıkla... Hediye etmiyeceksiniz, arkadaşınız demo versiyonunu yükleyecek. Artı 0 Eksi
Rayuga dedi: Arkadaşlar, oyunu ödeme sırasında kimseye hediye etmedim. Kütüphanemde duruyor. Nasıl arkadaşıma hediye edeceğim? Genişletmek için tıkla... Hediye etmiyeceksiniz, arkadaşınız demo versiyonunu yükleyecek.