A Way Out Steam Arkadaşla Oynama

Daha fazla  
Geçen günlerde Steam'den EA Play aldım. Arkadaşımla oynamak istiyorum ama onda A Way out yok. Arkadaşım A Way Out'u nasıl indirebilir ?

Denendi, onaylandı. Arkadaşının almasına gerek yok. Ancak Origin üzerinden demosunu indirmesi gerekli. Sen onu davet edince aynı oyuna başlayacaksınız. Daha sonra da devam edebilirsiniz.

Denendi, onaylandı. Arkadaşının almasına gerek yok. Ancak Origin üzerinden demosunu indirmesi gerekli. Sen onu davet edince aynı oyuna başlayacaksınız. Daha sonra da devam edebilirsiniz.
Selam iyi günler konu hakkında daha net bilgi ögrenmek istiyorum size nerden ulaşabilirim ?

Steamden e
Ne öğrenmek istiyorsunuz? Buradan yardımcı olabiliri
Tekrardan selam konuya pek hakim olmadıgım için biraz detay istiyecegim steam üzerinden ea playı satın aldıktan sorna arkadaşımla oynamak için sırayla yapmam gerekenleri anlatırmısın ?
Origine girip sadece arkadaşıma paylaşmammı gerekiyor steam arkadaş listesi üzerindenmi oyuna davet edebilecekmiyim wb olayları açarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…