Merhaba, ben A Way Out'un Steam versiyonunu aldım. Biriyle oynayabilmek için sadece bir kişinin almasının yeterli olduğunu duydum. Arkadaşıma nasıl vereceğim acaba oyunu, nasıl beraber oynayacağız?
Remote Play Together ile oynarsanız tek kişinin indirmesi yeterli ''Remote Play Together sayesinde sadece tek bir oyuncunun oyunu yüklemesi ve çalıştırması yeterlidir. Ardından en fazla dörde kadar ya da daha hızlı bağlantı varsa daha fazla oyuncu hemen oyuna katılıp eğlenmeye başlayabilir.'' Steam Remote Play.
Evet, sadece bir kişinin alması yeterli fakat o zaman ortak bölünmüş ekrandan ikinizde aynı bilgisayardan oynayabiliyorsunuz eğer farklı bilgisayarlardan oynamak isterseniz arkadaşınızın hesabında da oyunun olması gerekir ya da Remote Play Together ile oynayabilirsiniz.
Evet, sadece bir kişinin alması yeterli fakat o zaman ortak bölünmüş ekrandan ikinizde aynı bilgisayardan oynayabiliyorsunuz eğer farklı bilgisayarlardan oynamak isterseniz arkadaşınızın hesabında da oyunun olması gerekir.
Remote Play Together ile oynarsanız tek kişinin indirmesi yeterli ''Remote Play Together sayesinde sadece tek bir oyuncunun oyunu yüklemesi ve çalıştırması yeterlidir. Ardından en fazla dörde kadar ya da daha hızlı bağlantı varsa daha fazla oyuncu hemen oyuna katılıp eğlenmeye başlayabilir.'' Steam Remote Play.