Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #11 Eldrithc dedi: 2 gamepad var ama ben klavyeye alışkınım şahsen napacagimi bilmiyorum o yüzden. Bu arada ek uygulama yüklemek falan lazım mı hocam gamepad için? Yoksa oyun direkt algılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar direkt algılıyor bazıları algılamıyor A Way Out algılarsa oynarsın sorunsuz algılamazsa 360CE programı var onu kurarsın.
Eldrithc dedi: 2 gamepad var ama ben klavyeye alışkınım şahsen napacagimi bilmiyorum o yüzden. Bu arada ek uygulama yüklemek falan lazım mı hocam gamepad için? Yoksa oyun direkt algılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar direkt algılıyor bazıları algılamıyor A Way Out algılarsa oynarsın sorunsuz algılamazsa 360CE programı var onu kurarsın.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.587 Çözümler 6 5 Temmuz 2023 #12 Aspect15 dedi: Bazı oyunlar direkt algılıyor bazıları algılamıyor A Way Out algılarsa oynarsın sorunsuz algılamazsa 360CE programı var onu kurarsın. Genişletmek için tıkla... İşte crack oynadığım zaman bir program kurmuştuk gene ve tuşu algılamama tarzı bir şey olmuştu ve oynayamamistik. Umarım gene öyle olmaz.
Aspect15 dedi: Bazı oyunlar direkt algılıyor bazıları algılamıyor A Way Out algılarsa oynarsın sorunsuz algılamazsa 360CE programı var onu kurarsın. Genişletmek için tıkla... İşte crack oynadığım zaman bir program kurmuştuk gene ve tuşu algılamama tarzı bir şey olmuştu ve oynayamamistik. Umarım gene öyle olmaz.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #13 Eldrithc dedi: İşte crack oynadığım zaman bir program kurmuştuk gene ve tuşu algılamama tarzı bir şey olmuştu ve oynayamamistik. Umarım gene öyle olmaz. Genişletmek için tıkla... Crackda algılayan oyunda algılamıyor steamde hemen hemen her oyun algılar.
Eldrithc dedi: İşte crack oynadığım zaman bir program kurmuştuk gene ve tuşu algılamama tarzı bir şey olmuştu ve oynayamamistik. Umarım gene öyle olmaz. Genişletmek için tıkla... Crackda algılayan oyunda algılamıyor steamde hemen hemen her oyun algılar.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.587 Çözümler 6 5 Temmuz 2023 #14 Aspect15 dedi: Crackda algılayan oyunda algılamıyor steamde hemen hemen her oyun algılar. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman herkese teşekkürler. Alırım herhalde.
Aspect15 dedi: Crackda algılayan oyunda algılamıyor steamde hemen hemen her oyun algılar. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman herkese teşekkürler. Alırım herhalde.