LONEPINE Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 51 11 Temmuz 2023 #1 Merhaba, bu oyun için Türkçe yama indirmeyi düşünüyorum da bu site güvenilir midir? A Way Out Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Bir arkadaşınız ile oynayabileceğiniz en sürükleyici oyunlardan biri olan A Way Out’u Türkçe olarak oynamak istiyorsanız bu yazımıza bir göz atın. www.tamindir.com
Merhaba, bu oyun için Türkçe yama indirmeyi düşünüyorum da bu site güvenilir midir? A Way Out Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Bir arkadaşınız ile oynayabileceğiniz en sürükleyici oyunlardan biri olan A Way Out’u Türkçe olarak oynamak istiyorsanız bu yazımıza bir göz atın. www.tamindir.com
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 11 Temmuz 2023 #2 A Way Out Türkçe Yama İndir A Way Out için %100 Türkçe Yama yayınlandı. Hapishaneden kaçmaya çalıştığımız ve sonrasının işlendiği bu oyun oldukça güzel bir macera. Bu yama ile oyunun… www.oyunindir.club Bu daha güvenilir hocam.
A Way Out Türkçe Yama İndir A Way Out için %100 Türkçe Yama yayınlandı. Hapishaneden kaçmaya çalıştığımız ve sonrasının işlendiği bu oyun oldukça güzel bir macera. Bu yama ile oyunun… www.oyunindir.club Bu daha güvenilir hocam.
R Ruevenx Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 A Way Out Türkçe Yama Kurulumu Nasıl Yapılır? buraya da bakabilirsiniz
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Ekim 2023 #5 Ruevenx dedi: A Way Out Türkçe Yama Kurulumu Nasıl Yapılır? buraya da bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İndirdiğim dosyayı tarattım, bir sorun göremedim. Yine de forumda sorun yaşayan birisi oldu. Kesin değil, sadece paylaşayım da bağlantısı bulunsun. RTX 2060 boşta 7000MHz hızda çalışıyor A Way Out için yama arıyordum, kurdum ve böyle bir sorun ortaya çıktı. Önceden böyle miydi hatırlamıyorum. Ara sıra düzeliyor. Driver tarihi 1.09.2023 www.technopat.net
Ruevenx dedi: A Way Out Türkçe Yama Kurulumu Nasıl Yapılır? buraya da bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İndirdiğim dosyayı tarattım, bir sorun göremedim. Yine de forumda sorun yaşayan birisi oldu. Kesin değil, sadece paylaşayım da bağlantısı bulunsun. RTX 2060 boşta 7000MHz hızda çalışıyor A Way Out için yama arıyordum, kurdum ve böyle bir sorun ortaya çıktı. Önceden böyle miydi hatırlamıyorum. Ara sıra düzeliyor. Driver tarihi 1.09.2023 www.technopat.net