mystafakn Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 A Way Out Türkçe yama önerir misiniz güncel olursa sevinirim. Bir de ben oyunu Xbox Game Pass'ten indirdim uyumlu olursa sevinirim.
A Way Out Türkçe yama önerir misiniz güncel olursa sevinirim. Bir de ben oyunu Xbox Game Pass'ten indirdim uyumlu olursa sevinirim.
selorr Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 505 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 Hocam eğer bir mevla öderseniz bu yamayı ve anonymous çeviri yamalraını kullanabilirsin şuanda en güvenilir ve doğru yama bu ...
Hocam eğer bir mevla öderseniz bu yamayı ve anonymous çeviri yamalraını kullanabilirsin şuanda en güvenilir ve doğru yama bu ...
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.522 Çözümler 11 5 Ekim 2024 #3 mystafakn dedi: A Way Out Türkçe yama önerir misiniz güncel olursa sevinirim. Bir de ben oyunu Xbox Game Pass'ten indirdim uyumlu olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yama Linki - VirusTotal Linki
mystafakn dedi: A Way Out Türkçe yama önerir misiniz güncel olursa sevinirim. Bir de ben oyunu Xbox Game Pass'ten indirdim uyumlu olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yama Linki - VirusTotal Linki
E Evorcha Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #4 omrx dedi: Yama Linki - VirusTotal Linki Genişletmek için tıkla... bunu nereye atıyoruz
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.522 Çözümler 11 28 Aralık 2024 #5 Evorcha dedi: bunu nereye atıyoruz Genişletmek için tıkla... Oyunun kurulu olduğu yerde Content dosyası olması lazım. Linkteki content klasörünün içindeki dosyaları kendi Content'inizin içine atıyorsunuz.
Evorcha dedi: bunu nereye atıyoruz Genişletmek için tıkla... Oyunun kurulu olduğu yerde Content dosyası olması lazım. Linkteki content klasörünün içindeki dosyaları kendi Content'inizin içine atıyorsunuz.
E Evorcha Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #6 omrx dedi: Oyunun kurulu olduğu yerde Content dosyası olması lazım. Linkteki content klasörünün içindeki dosyaları kendi Content'inizin içine atıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... yaptım olmuyor
omrx dedi: Oyunun kurulu olduğu yerde Content dosyası olması lazım. Linkteki content klasörünün içindeki dosyaları kendi Content'inizin içine atıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... yaptım olmuyor
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.522 Çözümler 11 29 Aralık 2024 #7 Olması gerekiyordu. YouTube üzerinden kurulum videolarını izlemek yardımcı olabilir.