Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Bir tane yama indirdim fakat çalışmadı var mı bildiğiniz bir yama?
Mr. Enver Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 760 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 25 Temmuz 2021 #2 Ben bu videoyu izleyerek yapmıştım. Şimdiden iyi eğlenceler.
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 Güvenilir mi?
FFFFFFFF Centipat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #4 İnglizce az çok biliyorsan konuyu rahatlıkla anlarsın. Türkçe yama indirip çalışmazsa çok dert etme.
Mr. Enver Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 760 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 25 Temmuz 2021 #5 Joshua Graham dedi: Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... EA Play Steam'a geldiğinden beri bilgisayarımda kurulu bir şekilde bulunuyor ve herhangi bir sorun çıkmadı. Dilerseniz dosyayı indirip virustotal'den tarama yapabilirim.
Joshua Graham dedi: Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... EA Play Steam'a geldiğinden beri bilgisayarımda kurulu bir şekilde bulunuyor ve herhangi bir sorun çıkmadı. Dilerseniz dosyayı indirip virustotal'den tarama yapabilirim.
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #6 FFFFFFFF dedi: İnglizce az çok biliyorsan konuyu rahatlıkla anlarsın. Türkçe yama indirip çalışmazsa çok dert etme. Genişletmek için tıkla... Az çok anladım da. Daha rahat olması için kurayım dedim. Ama güvenemedim buna yamasız devam edicem muhtemelen teşekkür ederim yinede.
FFFFFFFF dedi: İnglizce az çok biliyorsan konuyu rahatlıkla anlarsın. Türkçe yama indirip çalışmazsa çok dert etme. Genişletmek için tıkla... Az çok anladım da. Daha rahat olması için kurayım dedim. Ama güvenemedim buna yamasız devam edicem muhtemelen teşekkür ederim yinede.