w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.925 Makaleler 1 Çözümler 18 13 Mayıs 2024 #1 Merhaba, forumda konuları 3-5 açılmış. Birçok virüslü linkler var, bazıları translate kötü. Virüssüz, güzel çevirilmiş bir yama önerir misiniz?
Merhaba, forumda konuları 3-5 açılmış. Birçok virüslü linkler var, bazıları translate kötü. Virüssüz, güzel çevirilmiş bir yama önerir misiniz?
Ihspnn Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 271 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: 16GB SSD: ADATA Legend 850 1TB Anakart: ASUS PRIME A520M-K Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #2 Ben oynarken Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yapmıştım, bi sorun olmadı.
Ben oynarken Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yapmıştım, bi sorun olmadı.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.925 Makaleler 1 Çözümler 18 13 Mayıs 2024 #3 Ihspnn dedi: Ben oynarken Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yapmıştım, bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Çevirisi nasıl düzgün müdür?
Ihspnn dedi: Ben oynarken Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yapmıştım, bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Çevirisi nasıl düzgün müdür?
Ihspnn Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 271 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: 16GB SSD: ADATA Legend 850 1TB Anakart: ASUS PRIME A520M-K Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #4 w1llard dedi: Çevirisi nasıl düzgün müdür? Genişletmek için tıkla... Evet, oynarken çeviri ile alakalı neredeyse hiçbir yerde sorun yaşamadım. Sadece bir yerde alt yazı kayboldu fakat oda benden kaynaklıydı. Siz yinede indirdiğiniz dosyaları taratın, ben bazı başka nedenlerden ötürü bilgisayarımı formatlamıştım.
w1llard dedi: Çevirisi nasıl düzgün müdür? Genişletmek için tıkla... Evet, oynarken çeviri ile alakalı neredeyse hiçbir yerde sorun yaşamadım. Sadece bir yerde alt yazı kayboldu fakat oda benden kaynaklıydı. Siz yinede indirdiğiniz dosyaları taratın, ben bazı başka nedenlerden ötürü bilgisayarımı formatlamıştım.