ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.058 Çözümler 6 22 Mayıs 2024 #1 Girerken bu hatayı veriyor oyun ne yapabilirim?
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #2 Hocam oyun orijinal mi ve çok fazla giriş yapmayı mı denediniz? Artı 0 Eksi
KS KS ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.058 Çözümler 6 22 Mayıs 2024 #3 İsmail Karabacak dedi: Hocam oyun orijinal mi ve çok fazla giriş yapmayı mı denediniz? Genişletmek için tıkla... Orijinal ancak aynı anda birçok kişiye satılan dijital hesaplardan. Daha önce birçok kez bu şekilde hesap aldım. İlk defa böyle hata alıyorum. Artı 0 Eksi
İsmail Karabacak dedi: Hocam oyun orijinal mi ve çok fazla giriş yapmayı mı denediniz? Genişletmek için tıkla... Orijinal ancak aynı anda birçok kişiye satılan dijital hesaplardan. Daha önce birçok kez bu şekilde hesap aldım. İlk defa böyle hata alıyorum.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #4 ozguven_askim dedi: Orijinal ancak aynı anda birçok kişiye satılan dijital hesaplardan. Daha önce birçok kez bu şekilde hesap aldım. İlk defa böyle hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam offline hesap almışsınız galiba wifi kapalı girerseniz sorun olmaz büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
ozguven_askim dedi: Orijinal ancak aynı anda birçok kişiye satılan dijital hesaplardan. Daha önce birçok kez bu şekilde hesap aldım. İlk defa böyle hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam offline hesap almışsınız galiba wifi kapalı girerseniz sorun olmaz büyük ihtimalle.
KS KS ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.058 Çözümler 6 22 Mayıs 2024 #5 İsmail Karabacak dedi: Hocam offline hesap almışsınız galiba Wi-Fi kapalı girerseniz sorun olmaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... İnt kapalı girilmiyor hocam oyuna EA internet istiyor. Artı 0 Eksi
İsmail Karabacak dedi: Hocam offline hesap almışsınız galiba Wi-Fi kapalı girerseniz sorun olmaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... İnt kapalı girilmiyor hocam oyuna EA internet istiyor.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #6 ozguven_askim dedi: İnt kapalı girilmiyor hocam oyuna EA internet istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna farklı bilgisayarlardan giriş yapıldığı için bu sorunla karşılaşıyorsunuz. Bu ortak hesaplarda benim bildiğim offline hesaplar . Satın aldığınız yerin linkini atabilir misiniz ? Artı 0 Eksi
ozguven_askim dedi: İnt kapalı girilmiyor hocam oyuna EA internet istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna farklı bilgisayarlardan giriş yapıldığı için bu sorunla karşılaşıyorsunuz. Bu ortak hesaplarda benim bildiğim offline hesaplar . Satın aldığınız yerin linkini atabilir misiniz ?