M maxxy1905 Picopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #1 A Way Out oyununu Steam üzerinden aldığım EA Play ile indirdim. Arkadaşım da friend Pass indirdi EA'den. Oyundan ona davet attığımda kabul edince hu hatayı alıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2025
A Way Out oyununu Steam üzerinden aldığım EA Play ile indirdim. Arkadaşım da friend Pass indirdi EA'den. Oyundan ona davet attığımda kabul edince hu hatayı alıyor.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.047 Makaleler 5 Çözümler 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 Birkaç yıl önce birkaç denemede girilebiliyordu, belki hala bu şekilde çözülüyordur.
M maxxy1905 Picopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #3 Damon Salvatore dedi: Birkaç yıl önce birkaç denemede girilebiliyordu, belki hala bu şekilde çözülüyordur. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam aralıksız 1 saat denedim sonra 4-5 kere daha denedik bir gelişme olmadı hiçbir bu hatayı alan kişileride göremedim forumda.
Damon Salvatore dedi: Birkaç yıl önce birkaç denemede girilebiliyordu, belki hala bu şekilde çözülüyordur. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam aralıksız 1 saat denedim sonra 4-5 kere daha denedik bir gelişme olmadı hiçbir bu hatayı alan kişileride göremedim forumda.