batuhansasasasa Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Arkadaşım bana deneme sürümünü yolladı ve indirdim. Oyuna girip bana davet attığında bana davet gelmiyor. Ne yapmamız lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Arkadaşım bana deneme sürümünü yolladı ve indirdim. Oyuna girip bana davet attığında bana davet gelmiyor. Ne yapmamız lazım?
Çözüm Pika Usta 10 Temmuz 2024 Dosyaları doğrulamayı dene ve EA ayarlarından davetlerin açık olduğundan emin ol ben sorunu böyle çözmüştüm.
Dosyaları doğrulamayı dene ve EA ayarlarından davetlerin açık olduğundan emin ol ben sorunu böyle çözmüştüm.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.642 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 EA'de profilinizi Online yaptınız mı ikinizwde? Artı 0 Eksi
KS KS batuhansasasasa Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 Mordo RS dedi: EA'de profilinizi Online yaptınız mı ikinizwde? Eki Görüntüle 2246327 Genişletmek için tıkla... Evet ikimizde Online iz görünmezde değiliz. Artı 0 Eksi
Mordo RS dedi: EA'de profilinizi Online yaptınız mı ikinizwde? Eki Görüntüle 2246327 Genişletmek için tıkla... Evet ikimizde Online iz görünmezde değiliz.
Pika Usta Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #4 Dosyaları doğrulamayı dene ve EA ayarlarından davetlerin açık olduğundan emin ol ben sorunu böyle çözmüştüm. Artı 0 Eksi Çözüm
Dosyaları doğrulamayı dene ve EA ayarlarından davetlerin açık olduğundan emin ol ben sorunu böyle çözmüştüm.