Selim Efe Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 12 24 Mayıs 2021 #1 A Way Out oyununda klavye mouse kullanamıyorum. Ekranda mouse imleci çıkıyor ve sağa-sola dönemiyorum, DualShock'da herhangi bir sorun yok. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
A Way Out oyununda klavye mouse kullanamıyorum. Ekranda mouse imleci çıkıyor ve sağa-sola dönemiyorum, DualShock'da herhangi bir sorun yok.
akobia1 Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 3 Haziran 2021 #2 Selim Efe dedi: A Way Out oyununda klavye mouse kullanamıyorum. Ekranda mouse imleci çıkıyor ve sağa-sola dönemiyorum, DualShock'da herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Az önce aynı sorunu yaşadım ve çözdüm Xbox uygulamasından giriyorsan öyle oluyor PC'yi yeniden başlatıp EA deskoptan gir düzeliyor. Artı 0 Eksi
Selim Efe dedi: A Way Out oyununda klavye mouse kullanamıyorum. Ekranda mouse imleci çıkıyor ve sağa-sola dönemiyorum, DualShock'da herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Az önce aynı sorunu yaşadım ve çözdüm Xbox uygulamasından giriyorsan öyle oluyor PC'yi yeniden başlatıp EA deskoptan gir düzeliyor.
Oezcelik Femtopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #3 akobia1 dedi: Az önce aynı sorunu yaşadım ve çözdüm Xbox uygulamasından giriyorsan öyle oluyor PC'yi yeniden başlatıp EA deskoptan gir düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Kanka denedim ama olmuyor seçeneklerin her biri içi sağ çaprazına tutmam gerekiyor GTX 1650 kullanıyorum. Artı 0 Eksi
akobia1 dedi: Az önce aynı sorunu yaşadım ve çözdüm Xbox uygulamasından giriyorsan öyle oluyor PC'yi yeniden başlatıp EA deskoptan gir düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Kanka denedim ama olmuyor seçeneklerin her biri içi sağ çaprazına tutmam gerekiyor GTX 1650 kullanıyorum.