E Emin Tecirli Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 119 Çözümler 1 19 Haziran 2023 #1 Arkadaşımla A Way Out'a girdik ama online oyanayamıyoruz bir türlü.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.264 Makaleler 5 Çözümler 306 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 Aynı hesap üzerinden mi oynamaya çalışıyorsunuz? Bir de neden remote play ile oynamaya çalışıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Aynı hesap üzerinden mi oynamaya çalışıyorsunuz? Bir de neden remote play ile oynamaya çalışıyorsunuz?
KS KS E Emin Tecirli Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 119 Çözümler 1 20 Haziran 2023 #3 Rona dedi: Aynı hesap üzerinden mi oynamaya çalışıyorsunuz? Bir de neden remote play ile oynamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İkimizin de oyunu var ama birkaç kişiye sordum remote play üzerinden oynanıyor dedi. O yüzden nasıl girileceğini bulamadık. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Aynı hesap üzerinden mi oynamaya çalışıyorsunuz? Bir de neden remote play ile oynamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İkimizin de oyunu var ama birkaç kişiye sordum remote play üzerinden oynanıyor dedi. O yüzden nasıl girileceğini bulamadık.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.264 Makaleler 5 Çözümler 306 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #4 Emin Tecirli dedi: İkimizin de oyunu var ama birkaç kişiye sordum remote play üzerinden oynanıyor dedi. O yüzden nasıl girileceğini bulamadık. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Öyle bir şey yok. İkinizde de oyun varsa ikiniz de kendi bilgisayarınızdan oyuna girecekseniz. Ardından lobi oluşturup arkadaşınızı davet edeceksiniz. Artı 0 Eksi
Emin Tecirli dedi: İkimizin de oyunu var ama birkaç kişiye sordum remote play üzerinden oynanıyor dedi. O yüzden nasıl girileceğini bulamadık. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Öyle bir şey yok. İkinizde de oyun varsa ikiniz de kendi bilgisayarınızdan oyuna girecekseniz. Ardından lobi oluşturup arkadaşınızı davet edeceksiniz.