A02 ile 6S Plus takas edilir mi?

Bataryası %67 civarına düşmüş. Ama değişen parçasız dedi adam gerçekten de öyle duruyor ekranı bile değişmemiş.
Ekran süresi çok düşük olur o seviyelerde kullanıcı açısından eziyet. Performansını da etkiler cihazın.
Değiştirmek de orijinalliğini bozar. Tercih senin.

Ekran süresi çok düşük olur o seviyelerde kullanıcı açısından eziyet. Performansını da etkiler cihazın.
Değiştirmek de orijinalliğini bozar. Tercih senin.

Hocam açıkçası bunu elden çok daha kolay çıkarırım diye düşünüyorum. Bataryası kötü olabilir ama bendeki telefonun ekranı kırık üstüne donan bir telefon yani kamerayı açınca 10 FPS falan.

O segmentteki androidlerin malum kaderi.
Al sat için ideal cihazlardır iPhone 6 serisi.
Üzerine ekleyip çevirirsin birkaç model sonra iyice üst modellere çıkmış olursun.

O segmentteki Android'lerin malum kaderi.
Al sat için ideal cihazlardır iPhone 6 serisi.
Üzerine ekleyip çevirirsin birkaç model sonra iyice üst modellere çıkmış olursun.

Zaten böyle bir şeyi denememin sebebi bu takas işlerini arkadaşımla beraber yapıyoruz. Hatta arkadaşım Redmi Note 8'i IPhone'la takaslayıp daha sonra IPhone'u Android'le takaslaya takaslaya yükseltip S21'e kadar çıktı üstelik bir para eklemeden. Bende boşta durmasın deneyeyim dedim.

Ben de 6S Plus'ımı 7 Plus yapıp bıraktım ardından tekrar 7 Plus.
ardından çok uyguna aldığım XR cihazımı da satıp yerine 13 çektim hala aynı telefonu kullanıyorum.
7 Plus'ı ve 13'ü satıp 13 PRO tarzı bir cihaz çekerim belki fakat çok değerli olduğu için o seviyeye de çıkmak istemiyorum açıkçası belki yurtdışı olabilir.

Hocam 7 Plus ile takas hala bu zamanda mümkün müdür?

Hocam elden deneyerek alacağım ve kaplama değil arka kapağını istersen orijinal istersen yeni kasa yapayım dedi. Pil değişimi falan da yaşamamış kız arkadaşının eski telefonuymuş.

Bunca sene pil değişimi yapamamış bir 6 serisi cihaz olmaz. Olamaz. Hiçbir telefoncu kendi aleyhine olan takası da yapmaz. 6 serisinde kronik problemler var. Ekran orijinal mi bilmiyorsun, anakart işlemi var mı bilmiyorsun daha da sayarım böyle.

Hocam arkadaş zaten dedi pil sağlığı değişim yapılmadığı için ölü durumda %67 bence doğru söylüyor gerçekten çünkü arkadaşım da da aynı cihaz var ve değişensiz onunda pil sağlığı %73 ayrıca ekranı yine değiştirmediğini söylemiş ve üstten kırıktı ki zaten ben değiştireceğim 200 TL masrafı var en kötü bir oyun açar test ederim gene ama benim tahminimce üstüne işlem yapılmış olsa bile benim telefon zaten nanay. Hafta sonu gidip almayı planlıyorum hiç olmazsa elimden çıkarırım A02'ye biçilen fiyat 900 ama ben o telefonu işlem olsa bile rahat 1500'e okuturum. Ayrıca iCloud hakkında da şunu dedi şu an sevgilisinin ICloud'u bağlıymış ama pazar günü geldiğim de çıkış yapar mış yanımda.

Benim için cihaz değeri değil işlemi olup olmaması önemli. Günlük kullanılan bir cihazın hele ki bu yaşta 67 pile sahip olması düşündürücü. Karar senin.
Edit: 2 sene önce hiç açılmamış bir 6G’nin pilinin 43 olduğuna şahit olmuşluğum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…