A05s vs A15

Bütçe
100-170 Euro

Braye Musab

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, herkese iyi Sosyaller. Basit bir telefon alacağım ve sadece WhatsApp kullanabileyim, fotoğraf çekimi yapsın ve donma vs. olmasın yeter. Fotoğrafların kalitesinin önemi pek yok. Okunaklı olmaları yeterli olur. Ben en ucuz ve işe yarayacak telefonlar(F/P) arasında A05s veya A15 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Sizin de varsa bir öneriniz ihmal etmeyin. (Xiaomi olmasın.)

Arkadaşlar merhaba, herkese iyi sosyaller. Basit bir telefon alacağım ve sadece WhatsApp kullanabileyim, fotoğraf çekimi yapsın ve donma vs. olmasın yeter. Fotoğrafların kalitesinin önemi pek yok. Okunaklı olmaları yeterli olur. Ben en ucuz ve işe yarayacak telefonlar(F/P) arasında A05s veya A15 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Sizin de varsa bir öneriniz ihmal etmeyin. (Xiaomi olmasın.)

Bütçeniz nedir?

Bütçeniz nedir?

Maksimum 10000₺ ama önereceğiniz cihazın 5000₺ civarından itibaren olması, daha iyi olur.

Maksimum 10000₺ ama önereceğiniz cihazın 5000₺ civarından itibaren olması, daha iyi olur.
Örnek vermem gerekirse belki Tecno Spark 2024 bile işimi görebilir ama nasıl cihazlar olduğunu bilemiyorum.

Son düzenleme:

Hocam o bütçeye alabileceğin en iyi telefon Samsung M34'tür daha iyisi bulunamaz çünkü 120 Hz ekran s serisinde bulunan işlemci var donanımında.
Ekstra olarak a15e göre 2 kat daha iyi kamerası var ve daha uzun süre pili yetiyor.
Düşünceniz büyük ihtimallle işimi görür diyip normal bir telefon almak ancak bu telefon sizi uzun yıllar götürür.
Eğer 2 seçenek derseniz a15 yada m34'ten birini alın.

Hocam o bütçeye alabileceğin en iyi telefon Samsung M34'tür daha iyisi bulunamaz çünkü 120 Hz ekran s serisinde bulunan işlemci var donanımında.
Ekstra olarak a15e göre 2 kat daha iyi kamerası var ve daha uzun süre pili yetiyor.
Düşünceniz büyük ihtimallle işimi görür diyip normal bir telefon almak ancak bu telefon sizi uzun yıllar götürür.
Eğer 2 seçenek derseniz a15 yada m34'ten birini alın.
Teşekkürler, M34 bulunduğum yerde yok. Bu yüzden es geçtim ve A05S aldım çünkü arkadaş beni götürsün kısa bir süre yeterli dedi. Şu anda memnun ama hayırlısı diyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı