A1-A2 Almanca kitap önerisi

Makaleler
5
Selamlar,

Almanca için, A1 ve A2 seviyesinde kitap almak istiyorum. Tek kitap da olabilir, ayri kitaplar da olabilir. Önemli değil. Ayni sekilde, kitap basina 150-200 TL vermediğim surece butçe de sorun değil.

Forumda kimlerin Almanca bildigini bilmiyorum. Siz Almanca bilen birini tanıyorsaniz etiketleyebilirsiniz. 🙂

Son düzenleme:
Selamlar,

Almanca için, A1 ve A2 seviyesinde kitap almak istiyorum. Tek kitap da olabilir, ayri kitaplar da olabilir. Önemli değil. Ayni sekilde, kitap basina 150-200 TL vermediğim surece butçe de sorun değil.

Forumda kimlerin Almanca bildigini bilmiyorum. Siz Almanca bilen birini tanıyorsaniz etiketleyebilirsiniz. 🙂
Amazon.com: Deutsch Aktuell: Level 1 (German Edition) (9780821925379): Kraft, Wolfgang: Books
Bunlar çok pahalıya geliyor. Malum sitelerden PDF bakabilirsiniz. Elinizde MEB'in Almanca kitapları varsa onlar da başlangıç için gayet güzeller. Eşten dosttan bedavaya temin edilebilir.

Son olarak Duolingo Almanca-İngilizce ağacı çok kaliteli. Öğretiyor gerçekten. Almanca-Türkçe de var ama İngilizcen iyi değilse ikinci dile hiç bulaşma zaten.
@Dragon Lore @BerkayZ87 Hocalarım şaşırmayın, Recep Baltaş Almanca Öğretmeni diye biliyorum.
Bilmiyordum teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı