A1 A2 İngilizce öğreniyorum kurs aldım ama kendimde bir şey yapmak istiyorum, kendimi devamlı geliştirmek istiyorum, ne önerebilirsiniz? Kurs üstüne test kitabı da düşünüyorum şu an emin olamıyorum. Ne önerebilirsiniz?
A1 A2 İngilizce öğreniyorum kurs aldım ama kendimde bir şey yapmak istiyorum, kendimi devamlı geliştirmek istiyorum, ne önerebilirsiniz? Kurs üstüne test kitabı da düşünüyorum şu an emin olamıyorum. Ne önerebilirsiniz?
Ama zor olmazmi vocab bilmedenKurs gereksiz bir şey İngilizce içerik tüket Türkçe alt yazılı olmasın ama başlarda zorlanırsan İngilizce alt yazı açabilirsin başlangıç için önerim English extra olur.
Teşekkür ederim bakarımBen şahsen İngilizcemi hikayeli oyunlara borçluyum ama Türkçe altyazısıda olacak ki duyduğunun ne anlama geldiğini bilesin. Harici olarak Duolingo, memrise gibi uygulamalar bir yere kadar getirir. İngilizce video, film içerikleride tüket. Bilmediğin bir kelime olursa anında çeviriye yaz telefonunda site dışında bir çeviri uygulaması olsun ki girmek kolay olsun üşenme çeviriye yazmaya. İngilizce geliştirme için hikaye kitapları var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.