Bu akıllı saati buldum. Siz de önerebilirsiniz. SIM kartlı olması gerek çocuk saati olmaz (Alırım da koluma olmuyor.).2 Yaka Sim Kart Ve Sd Kart Destekli Türkçe Menü Kamerali Akıllı Saat A1/2020 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
2 Yaka Sim Kart Ve Sd Kart Destekli Türkçe Menü Kamerali Akıllı Saat A1/2020 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kordonu büyük akıllı saat arıyorum. Bu iyi mi, kordonun boyutu ne kadar?
Bu tür akıllı saatler genellikle hevesle alınıp bir iki hafta kullanılıp kenara bırakılıyor. Kalitesiz ürünler. Böyle yapa yapa en sonunda Apple Watch aldım ben. Sizin o kadar bütçeniz yok ise arama özelliği olmayan, kaliteli sayılabilecek ucuz akıllı saatler(aslında saat tipinde akıllı bileklik) var onlara bakabilirsiniz. Mesela Haylou Solar LS05
Hocam arama yapmam gerekli ve telefonum yok.Bende var. Önermem. Dokunmatiği sıkıntı ara ara kasıyor arama konusunda sorunu yok Bluetooth ile kulaklıkta bağlanıyor bunda da sorun yok ancak face, WhatsApp gibi bize sunduğu programların %90'ı hata vermekte. Hevesini kursağında bırakıyor.
Hocam fotoğrafını atar mısınız?Bende var. Önermem. Dokunmatiği sıkıntı ara ara kasıyor arama konusunda sorunu yok Bluetooth ile kulaklıkta bağlanıyor bunda da sorun yok ancak face, WhatsApp gibi bize sunduğu programların %90'ı hata vermekte. Hevesini kursağında bırakıyor.
Hocam arama yapmam gerekli ve telefonum yok.
Başka akıllı saat önerebilir misiniz?
Hocam fotoğrafını atar mısınız?
Bileğinizde ya da açık halde kordon boyutuna bakmam gerek.
Başka öneriniz var mı evde akıllı saat var ama çocuk saati kordonu bana olmadığı için saat arıyorum.Şu an fotoğraf atamam maalesef ki. Bozuldu bende dolabımda bir yere kaldırdım bulursam atarım. Bu arada telefon yoksa idarelik aram içinse çok iyi kullanırsan 5 ay götürür seni. Şarjı 1 defa Full eyip 2 gün kullanıyordum ben.
Başka öneriniz var mı evde akıllı saat var ama çocuk saati kordonu bana olmadığı için saat arıyorum.
Fiyat daha yüksek olabilir kordon boyutu ne kadar bu saatin?130TL bakıyorsan Smartwatch DZ09 Bluetooth ve Kart Girişli Akıllı Saat (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri bunun için daha kaliteli diyorlardı.
Fiyat daha yüksek olabilir kordon boyutu ne kadar bu saatin?
Hocam menüyü falan atabilir misiniz zahmet olmazsa.Bende var. Önermem. Dokunmatiği sıkıntı ara ara kasıyor arama konusunda sorunu yok Bluetooth ile kulaklıkta bağlanıyor bunda da sorun yok ancak face, WhatsApp gibi bize sunduğu programların %90'ı hata vermekte. Hevesini kursağında bırakıyor.