A1 ehliyet alınmalı mı, A2 mi beklenmeli?

Bana sorsan ben bekle derdim ama fiyatlar yükselir ben bekleyemem dersen A1 senin için daha uygun.

Yarın direksiyon sınavım var A1 otomatik için, bence alınmalı. Neden diye sorarsanız ileride A2 isterseniz tam para vermiyorsunuz zaten. Yükseltme parası alıyorlar. O da daha az oluyor. İleride de zam geleceğini düşünürsek A1 almanın hiçbir zararı yok.

Bu yükseltme parası muhabbeti benim için de geçerli mi acaba yoksa sadece A ehliyetler arasında mı? B ehliyetim var A da alacağım.

Ehliyetleri de mahvetmişler. Ben 2001 yılında E ve A2 aldım. A2 ile bütün araba altı motosiklet gruplarını, E ile çekici dahil bütün araç gruplarını kullanabiliyorduk. Sonra çekici E sınıfından çıkarıldı ayrı bir sınıfa girdi. Bisiklet ve motosiklet sınıfları içinde birkaç sınıf çıkmış bakıyorum.

Kardeşim eğer motora ilgin ve hevesin varsa A1 Al geç derim, ben almıştım pişman değilim.

Bu yükseltme parası muhabbeti benim için de geçerli mi acaba yoksa sadece A ehliyetler arasında mı? B ehliyetim var A da alacağım.
Senin içinde geçerli, Teorik Kurs Ücreti Parasını ödemiyorsun.

Bu arada bilen biri direkt olarak sınava girebilir mi? 3 yıl sonra gireceğim ama olsun

Bu arada bilen biri direkt olarak sınava girebilir mi? 3 yıl sonra gireceğim ama olsun
Ehliyet Kursunuz size belirli bir saat ders vermekte (teorik,uygulama-sürüş) bu derslere katılmak zorunlu, ancak kursunuzla konuşup anlaşırsanız, biliyorsanız girmeyebilirsiniz.

Aşamalandırırsak -
Teorik Ders , Yaklaşık 2-4 Hafta sürer
Teorik Sınav , İlinize,yoğunluğa bağlı sınav tarihi verilir
Teorik Sınavdan 2-3 Hafta sonrada sürüş sınavına girersiniz.

Ben hatırladığım kadarıyla A1 Ehliyeti 4 ay gibi bir sürede almıştım, uzun zaman geçti hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…