A1 ehliyet almak kaç TL?

Araba ehliyeti bu civarlarda tutuyor. Motosiklet ehliyetinin vergilerle ve harçlarla birlikte 15-20 bin civarında olması gerekiyor.

Olabilir çünkü her kurs bize farklı fiyat çekti biz de mecburen en yakın kursa gitmek zorunda kaldık işinden dolayı maksimum 20 olabilir.

Şöyle söyleyeyim, buradaki kurslar 10 11k arası ücret istiyor fakat geri kalan ücretler ile toplam ne kadar yapıyor, bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurs fiyatları şehirden şehre değişiyor hocam daha cuma günü sorduğumda 14 bin TL sadece kurs ücretiydi. Buna sınav ücretlerini, ehliyet bastırma ücretini vs eklersek yaklaşık 20 bin TL gibi bir fiyatla çıkabilirsiniz.

Olabilir çünkü her kurs bize farklı fiyat çekti. Biz de mecburen en yakın kursa gitmek zorunda kaldık işinden dolayı. Maksimum 20 olabilir.
Bazı kurslar dersleri pek ciddiye almıyorken diğerleri oldukça güzel eğitim veriyor. Mümkün olduğunca fazla kursa sormak iyi olacaktır.

Şöyle söyleyeyim, burdaki kurslar 10-11 bin arası ücret istiyor fakat geri kalan ücretler ile toplam ne kadar yapıyor bilmiyorum.
Sınava giriş ücretlerini ve ehliyeti alırken de harçları ödeyeceksiniz. Başka ehliyetiniz yoksa sınavlar için 600+750 TL ödeniyor. Harç ve diğer bedeller de 2528,40 TL tutuyor. Bir de ehliyet için fotoğraf çektirme masrafını ekleyebilirsiniz. Fotoğrafçı da 200-300 TL alır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı