A1 ehliyet direksiyon sınavı için neye dikkat edilmeli?

XqYkaaN

Decapat
Daha fazla  
İyi geceler dostlar. 10 gün önce yazılı sınavı geçmiştim dünden direksiyon kursuna çağırıldım ve bugün ilk defa vitesli motor deneyimi yaşadım. Daha önce hep otomatik vites motor kullanmıştım. İlk güne göre birkaç hatam var. Parkuru komple ezberledim, vites geçişleri falan 8 vb. yapabiliyorum ancak 1 2 tane kafamda takılan sorular var, çözmem gerekiyor. Motoru kaldırırken hiçbir sorun yok ancak düz denge çizgisi olsun, slalom olsun, ara sıra motor kendini bir anda ileri atıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Bir de bazı dubalardan dönüş yaparken düşecek gibi olup ayağı yere koyduk birkaç kere, geneli o da iyiydi ancak sınav esnasında bunu nasıl hatasız yaparım? Ayın 12'sinde çok yüksek ihtimal direksiyon sınavım var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi geceler.

Daha ilk dersiniz hocam pratik yaptıkça bu sorunlarınızı giderirsiniz, slalom da vs bakış önemlidir motor baktığınız yere gider bakışı bunlar önemli detaylar. Kursiyeriniz ile konuşursanız onun yönlendirmesi ile daha iyi olur. Ayrıca imkan varsa dışarıda kendiniz sürerek pratik yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…