A1 ehliyet için ne yapılması gerek?

Arkadaşlar bugün kursa yazıldım bana 2 tane kitap verdiler birisi soru bankası hayatımda ben o kadar soru çözmedim şu videoyu izle yeterli olur falan dediğiniz şeyler var mı?

Teorik sınav için çıkmış sorulara baksanız yeterli motor kullanımını yeterli kadar kursta veriyorlar zaten.

Sınavda 70 alman lazım minimum geçmen için o sınav bilgisayar ekranından çözülüyor sorular basit gayet çıkmış sorulara bak onları çöz ehliyet sınavı soruları yaz 10 test falan çöz öyle halledersin çoğu bilindik şeyler zaten yazılıyı geçincede 2 hafta direksiyon eğitimi oluyor ilk 1 hafta parkur 2. hafta trafikde en sonda sınav günü geçersen alıyorsun.

Motor sürmeyi biliyorum dediğiniz videoları izleyeceğim teşekkürler bugün kadın kitabı verince kalbime indi bir 500 daha ateşliyim cevapları verin diyecektim az daha.

Teorik sınav her okuma yazma anlama becerisi bulunan insanların yapabileceği bir sınav. 4-5 tane bilgi gerisi mantık yürüterek çözebilirsiniz. İşinizi şansa bırakmayın diyede çıkmış sorulara bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…