Merhaba arkadaşlar A1 ehliyet alıyorum şu an kursa gıdıyorum sızden motor onerısı almak ıstedım, benım aklımda PCX 125 var daha once hiç motor tecrubem olmadı, PCX 125 önerir mısınız veya alternatıf olarak ne onerebılırsınız?
Merhaba arkadaşlar A1 ehliyet alıyorum şu an kursa gıdıyorum sızden motor onerısı almak ıstedım, benım aklımda PCX 125 var daha once hiç motor tecrubem olmadı, PCX 125 önerir mısınız veya alternatıf olarak ne onerebılırsınız?
Xmax şuanda minimum 250cc yani a1 uyumlu değil. Xmax 125 eski model ikinci el olarak var ama o da kasa çok ağır olduğu için 125cc motor ona yetersiz kalıyor. Nmax 125 iyi bir tercih olur. Scooter olarak. Benim şahsi önerim Kymco skytown 125 olacaktır Sym jetX de bir önerimdir. Manuel motosiklet isteniyorsa ise tvs raider 125 öneriyorum. Tabi bütçede belirtilirse daha iyi olur.
XMAX şu anda minimum 250CC yani A1 uyumlu değil. XMAX 125 eski model ikinci el olarak var ama o da kasa çok ağır olduğu için 125CC motor ona yetersiz kalıyor. NMAX 125 iyi bir tercih olur. Scooter olarak. Benim şahsi önerim kymco skytown 125 olacaktır sym jetx de bir önerimdir. Manuel motosiklet isteniyorsa ise TVS Raider 125 öneriyorum. Tabii bütçede belirtilirse daha iyi olur.
Kymco scooter olarak kendini kanıtlamış bir markadır. Scooter için Yamaha'nın performans Honda'nınsa konfor odaklı olduğu söyleniyor genelde. Daha öncesinde 2014 PCX 150 sahibiydim, gayet konforluydu ama NMAX kullanmadığım için kıyaslama yapamam.
Kymco scooter olarak kendini kanıtlamış bir markadır. Scooter için Yamaha'nın performans Honda'nınsa konfor odaklı olduğu söyleniyor genelde. Daha öncesinde 2014 PCX 150 sahibiydim, gayet konforluydu ama NMAX kullanmadığım için kıyaslama yapamam.