A1 ehliyet sınavı korkusu yaşamak

fortBoys

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 R5 5600X
Yarın A1 ehliyet sınavım var. Ve ben aşırı stresli ve heyecanlıyım. Slalomu ani freni 8'i falan yapıyorum. Ama güzergaha çıkınca aşırı stres oluyorum. Sinyal vermeyi unutmuyorum ama sinyal kapamayı bazen unutuyorum 4 5 saniye sonra kapatıyorum. Bir de ışıklarda durunca motoru hızlı kaldıramıyorum stop etme korkusuyla. Diğer araç ve motorlar kalktıktan 2 belki 3 saniye sonra hareketleniyorum. Bunlar kalma sebebi mi? Bir de heyecanımı nasıl yenebilirim?

Hocam gördüğüm tüm bilmeyen insanlar bile sınavı tekte geçti siz bayağı çalışmışsınız kalmazsınız.

Yavaş kalkmanızda problem yok bir şey demezler sen yeter ki sinyalleri unutma ve yarın sonucunu paylaşmayı unutma

Kankam stres yapma kolay bir sınav sinyani geç kapatsan bir şey olmaz ama sinyal vermeyi unutma. Geç kalk kimsenin umurunda olmaz istop etmesinden iyidir. Bir de öyle hızlıca tamamlayayım diye stres olma 2. viteste git gerekirse 3'e geçme önemli olan ne kadar hızlı bitirdiğin değil. Kolay bir sınav rahat ol geçince bundan mı korktum diyeceksin.

Hocam geçtiniz mi? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız benim de yarın sınavım var da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…