A1 motor ehliyeti ne kadar sürede alınır?

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 374

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Bu yaz nasip olursa motor ve ehliyet parasını denkleştirip ehliyete yazılacağım. Ne kadar sürede alabilirim? 1 ayı geçer mi?

1 ayı geçer. 1.5 2 ayda alırsınız.

1 ayda sadece sınav vakti geliyor 1 ayda direksiyon sınavı bekliyorsun en iyi ihtimal bazı şehirlerde daha geç sıra veriyorlar. 2 ay sürer.
b ehliyeti varsa yeni yasaya göre direk paranı veriyorsun çok kısa sürede yazıyorlar ehliyete sınava veya direksiyon sınavına girmiyorsun yeni yasayla sürücü kursuyla konuş çok düşük üçret veriyorsun üstelik

Arkadaşlar yazın ilk ayı Mediamarkt'ta işe gireceğim. Liseden mezun olmuş oluyorum ve üniversitelerin açılmasına kadar çalışacağım. İlk ay kursa yazılsam, tahmini ne zaman ehliyet elimde olur? Haziranda yazıldım diyelim, temmuzun sonu veya ağustosun ortalarına doğru ehliyeti alır mıyım?

1 ayda sadece sınav vakti geliyor 1 ayda direksiyon sınavı bekliyorsun en iyi ihtimal bazı şehirlerde daha geç sıra veriyorlar. 2 ay sürer.
İstanbul'da tahmini ne kadar bekletirler?

Arkadaşlar yazın ilk ayı MediaMarkt'ta işe gireceğim. Liseden mezun olmuş oluyorum ve üniversitelerin açılmasına kadar çalışacağım. İlk ay kursa yazılsam, tahmini ne zaman ehliyet elimde olur? Haziran'da yazıldım diyelim, Temmuz'un sonu veya ağustos'un ortalarına doğru ehliyeti alır mıyım?

Hocam buradaki önemli nokta yazıldığınız ayın ilk 10 günü içinde yazılırsanız kursa hemen başlarsınız. Diyelim haziran 5 de yazıldınız ehliyeti ağustos başı gibi alırsınız. Yok haziran 12 de yazıldınız o zaman sizi temmuz grubuna atarlar ve 1 ay geç alırsınız.

Hocam buradaki önemli nokta yazıldığınız ayın ilk 10 günü içinde yazılırsanız kursa hemen başlarsınız. Diyelim haziran 5 de yazıldınız ehliyeti ağustos başı gibi alırsınız. Yok haziran 12 de yazıldınız o zaman sizi temmuz grubuna atarlar ve 1 ay geç alırsınız.
Tamamdır. Çok teşekkür ederim.

Galiba bu yaz en iyi yazım olacak. Çok heyecanlıyım. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı