LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 923 Makaleler 3 Çözümler 7 11 Şubat 2021 #1 A1 ehliyeti alacağım ama otomatik ve manuel diye 2 seçenek var. Hangisinin ne gibi özellikleri var? Siz olsanız hangisini alırdınız? Ben Manuel'e daha sıcak bakıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2021
A1 ehliyeti alacağım ama otomatik ve manuel diye 2 seçenek var. Hangisinin ne gibi özellikleri var? Siz olsanız hangisini alırdınız? Ben Manuel'e daha sıcak bakıyorum.
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #2 Manuel alırsanız otomatik ve manuel sürebiliyorsunuz. Otomatik alırsanız sadece otomatik sürersiniz manuel sürme yetkiniz olmaz.
Manuel alırsanız otomatik ve manuel sürebiliyorsunuz. Otomatik alırsanız sadece otomatik sürersiniz manuel sürme yetkiniz olmaz.
LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 923 Makaleler 3 Çözümler 7 11 Şubat 2021 #3 Grkn00 dedi: Manuel alırsanız otomatik ve manuel sürebiliyorsunuz. Otomatik alırsanız sadece otomatik sürersiniz manuel sürme yetkiniz olmaz. Genişletmek için tıkla... Manuel daha iyi o zaman.
Grkn00 dedi: Manuel alırsanız otomatik ve manuel sürebiliyorsunuz. Otomatik alırsanız sadece otomatik sürersiniz manuel sürme yetkiniz olmaz. Genişletmek için tıkla... Manuel daha iyi o zaman.
Kagan USTA Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 587 Çözümler 1 Yer Ankara,Turkey 11 Şubat 2021 #4 Otomatikler sadece scooter oluyor diye biliyorum. Naked tarzı bir şey düşünüyorsanız manuel kesinlikle.
Otomatikler sadece scooter oluyor diye biliyorum. Naked tarzı bir şey düşünüyorsanız manuel kesinlikle.