Çözüldü A1 sınıfı ehliyet için sürücü kursuna ödeme yapılıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eakkuzu

Hectopat
Daha fazla  
Sürücü kursuna bir miktar ödeme yapıldığı söyleniyor. Bu A1 ehliyeti için doğru mu? B ehliyetim var. Geçen ben de merak saldım da bu duruma?

Çözüm
Sürücü kursuna bir miktar ödeme yapıldığı söyleniyor. Bu A1 ehliyeti için doğru mu? B ehliyetim var. Geçen ben de merak saldım da bu duruma?
2 yıllık “B” sınıfı sürücü belgesi olan, 5 yıl içinde sürücü belgesi geri alınmamış olan, sağlık şartlarını taşıyan, Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenecek kurallar ve süre içerisinde direksiyon eğitimi alıp, sınavda başarılı olan, B ve üzeri sınıf sürücü belgesi sahipleri harç ödemeden ve sürücü belgelerini değiştirmeden sisteme işlenen şerh ile ticari faaliyette kullanılanlar hariç 125 cc'ye kadar olan motosikletleri kullanabilecek.
Ben de otomatik vites B sınıfı ehliyetine sahibim ve A2 ehliyeti almayı düşünüyorum R25 motor için. Konunun ben de takipçisiyim. Prosedür nasıl işliyor bilmiyorum.

A1'e ehliyete para ödüyorsunuz evet? Merak ettiğiniz neydi?

2 yıllık “B” sınıfı sürücü belgesi olan, 5 yıl içinde sürücü belgesi geri alınmamış olan, sağlık şartlarını taşıyan, Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenecek kurallar ve süre içerisinde direksiyon eğitimi alıp, sınavda başarılı olan, B ve üzeri sınıf sürücü belgesi sahipleri harç ödemeden ve sürücü belgelerini değiştirmeden sisteme işlenen şerh ile ticari faaliyette kullanılanlar hariç 125 cc'ye kadar olan motosikletleri kullanabilecek.

Çözüm
En net cevap buydu çok teşekkür ederim

A1'e ehliyete para ödüyorsunuz evet? Merak ettiğiniz neydi?
A1'ehliyete para ödüyoruz anladım ancak b ehliyetim var herhangi bir eğitime tabii olmadan mı ödüyorum ya da ilk kez ehliyet alır gibi mi prosedür soru bu aslında

Kurs ücreti ödüyorsunuz ama çoğu kurs A2 ehliyetle yakın fiyatlar çekip sizi A2 almaya zorlamaya çalışıyor o yüzden iyi araştırın. 4 bin TL'ye kayıt oldum.

En net cevap buydu çok teşekkür ederim

A1'ehliyete para ödüyoruz anladım ancak b ehliyetim var herhangi bir eğitime tabii olmadan mı ödüyorum ya da ilk kez ehliyet alır gibi mi prosedür soru bu aslında
Rica ederim. İkinci sorunuza Görkem hocam cevap vermiş zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…