A10 5745M laptopta ekran parlaklığı değişmiyor

ŞenolGüneş

Kilopat
Yer
Bursa Nilüfer
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarımda ekran parlaklığı değişmiyor. Önceden değişiyordu. Sürücüleri DDU ile kaldırdım ve aygıt yöneticisinden işlemciyi kaldırıp geri getirdim. Bunları yaptıktan sonra ekran parlaklığını değiştiremiyorum. Laptopun F2 tuşuna basılı tutuyorum ama ekran parlaklığı değişmiyor. F3'e basıyorum belki en düşüktedir zaten diye ama yine bir şey olmuyor. Ayarlardan parlaklık değişiyor mu? Nereden değişiyor? Teşekkürler.

AMD A10 5745M APU, 8 GB RAM, Windows 10.

Arkadaşlar, bilgisayarımda ekran parlaklığı değişmiyor. Önceden değişiyordu. Sürücüleri DDU ile kaldırdım ve aygıt yöneticisinden işlemciyi kaldırıp geri getirdim. Bunları yaptıktan sonra ekran parlaklığını değiştiremiyorum. Laptopun F2 tuşuna basılı tutuyorum ama ekran parlaklığı değişmiyor. F3'e basıyorum belki en düşüktedir zaten diye ama yine bir şey olmuyor. Ayarlardan parlaklık değişiyor mu? Nereden değişiyor? Teşekkürler.

AMD A10 5745M APU, 8 GB RAM, Windows 10.
Hocam sildiğiniz sürücüleri yeniden kurdunuz mu ? Eğer kurmadıysanız gayet normaldir böyle bir hata almanız. Ekran kartının modelini internette aratarak büyük ihtimalle gerekli Driver'ı bulabilirsiniz.

Hocam sildiğiniz sürücüleri yeniden kurdunuz mu? Eğer kurmadıysanız gayet normaldir böyle bir hata almanız. Ekran kartının modelini internette aratarak büyük ihtimalle gerekli Driver'ı bulabilirsiniz.

Dxdiaga girdim ekran a tıkladım Windows temel görüntüleyici diyor sürücüleri kurdum ama ben.

Dxdiag 2.PNG
H]
En sağ alttaki bildirim panelinden değişiyor parlaklık.
Laptopun üretici sitesinden gerekli programı indirmeniz gerekmekte.

Dosya Ekleri

• Dxdiag.PNG
    Dxdiag.PNG
    25,9 KB · Görüntüleme: 33
  • ASDA.PNG
    ASDA.PNG
    15,4 KB · Görüntüleme: 38
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı