Salih Subaşı Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2019 #11 Anladım son sorum benim sistemimde ki parçaları veya komple bir halde ne kadar bir ücrete satmam lazım bir bilgin var mı? birde bir kasa öneriside yaparmısın?
Anladım son sorum benim sistemimde ki parçaları veya komple bir halde ne kadar bir ücrete satmam lazım bir bilgin var mı? birde bir kasa öneriside yaparmısın?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Aralık 2019 #12 Kasa önerisi için bütçe belirtirsen ona göre yapayım ama düşük olduğunu varsayarak şunu öneririm: Zalman S2 120mm Fan USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Parçaların fiyatlarını bilmiyorum fakat para etmez eminim. RAM satılır.
Kasa önerisi için bütçe belirtirsen ona göre yapayım ama düşük olduğunu varsayarak şunu öneririm: Zalman S2 120mm Fan USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Parçaların fiyatlarını bilmiyorum fakat para etmez eminim. RAM satılır.