A10-5800K veya FX-6300 Sistem

Boshwer

Hectopat
Yer
Almanya
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar öncelikle herkese kolay gelsin, ogluma bilgisayar alacagim ve bir kac tane bilgisayar buldum özelliklerinden anlamadigim icin sizlerden yardim istiyorum.. Öncelikle Güncel Oyunlari Acmasi sart. Bu asagidaki bilgisayarlardan hangisi kullanilabilir veya hic birimi kullanilmaz ? Şimdiden cok tesekkür ederim saygilar sevgiler ...

1)

• Amd A10-5800K 4 x 4.2 Ghz Turbo
  • Radeon 7660D mit 4 GB HyperMemory APU
  • 16GB DDR3 1600 MHz
  • 1000GB SATA III
  • ASUS A68HM-PLUS
  • 400 WATT
  • win 7
  • 3 yil garanti

2)

• AMD FX-6300 Bulldozer 6x4100 MHz
  • AMD AM3+ 760G
  • 8 GB DDR3-1600
  • 1000GB S-ATA II
  • 2 GB DDR5 NVIDIA Geforce GTX 750 Ti DX11
  • 420 Watt
  • win7
  • 2 yil garanti

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistemler sanırım marka adı altında ? Daha uzun ömürlü bir sistem toplayabiliriz size bütçe belirtirseniz.

Toplamak istemiyorsanız, illa bu ikisinden biri seçilmeli ise 2.sistemi tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
@Persistent Arkadaşımızın da söylediği gibi bütçenizi belirtirseniz daha fazla performans alabileceğiniz bir sistem önerebiliriz. Bildiğim kadarıyla inventus toplama işini ücretsiz yapıyordu.

Abi şu anda ilk belirttiğin işlemci var. Battlefield 4'ü açıyor açmasına ama. En düşük çözünürlük olan 1024x728 En düşük ayarlarda akıcı bir görüntü vermiyor. O yüzden bütçe belirtin sistem toplayalım. Ben montaj yapamam derseniz inventus'tan toplarız. Ücret istemeden topluyorlar ve teste tabi tutuyorlar. Gerçekten kaliteli ve güvenilir bir site.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…