A10 6800k Hakkında

Kıvanç Çevik

Hectopat
Merhaba arkadaşlar son günlerde yeni bir sistem toplamaya karar verdim ve pek bütçe olmadığı için şöyle bi sistem dizdim :

İşlemci : Amd A10 6800k (Bildiğiniz gibi HD 8670D GPU )
Anakart : GIGABYTE F2A55M-HD2
Ram : Kingston 4 GB 1600mhz Hyperx
Sabit Disk : WD Blue 1Tb 7200rpm
Kasa : Xıgmatek Asgard Pure Black Edition + 600w psu

Şimdi gelelim asıl konumuza ben bu sistemi bir arkadaşıma sordum ve bana Bu sistemler hiçbir şey yapamassın sadece internet ve fifa-pes oynarsın ya da bu sistemi güzelleştirmek istersen AMD 6670 al tak crossfire yap dedi.

Bu sistem o kadar kötü mü ? Bir Gta4 Farcry3 açmaz mı ? Ekran kartı takıp crossfire yapılır mı ?

Bilgisayar konusunda pek çok bilgim yok cevap verirseniz sevinirim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

- - - Güncellendi - - -

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

- - - Güncellendi - - -

Bunlar örnek olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ömer Burak sağ ol kardeşim diğer sorumun cevabınıda verir misin ? Umut Byr sahiden öylemi sence hiç işe yaramaz mı ? O zaman Ömerin attığı video ?

- - - Güncellendi - - -

Hala CrossFire soruma cevap veren olmadı ???

Kardeşim bu attığım videolardaki donanımlar da iyi. Yani bunu sadece işlemci olarak değerlendiremeyiz. Eğer senin isteğin oyunları düşük ayarlarda ama tatminkar seviyelerde oynamak istiyorsan ve ''Bu grafikler bana yeter.'' dersen uygun bir seçim (işlemci). Ama bu saatten sonra da bir Apu'ya para verilmez. Yeni seri yakında çıkacak. Bekleyemem diyorsan bundan başka bir sistem kurmanı öneririm. Özellikle FX serilerine yönel. Hatta foruma bununla ilgili bir konu açarsan diğer arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…