A10 6800K Sistem Tavsiyesi

erbil25

Hectopat
Makaleler
2
  • İşlemci: AMD A10 6800K
  • Anakart: Asus F2 A55-M
  • RAM: GSKILL 8GB (2*4) RipjawsX
  • Kasa: Xıgmatek asgard 382 Pure Black Edition 500W
  • DVD Sürücü: Asus SDRW O8D25 V Lite 8x Harici Slim
Vatan bilgisayar ve hepsiburada.com'dan bu parçaları almayı düşünüyorum. Danışmak istediğim şey, nasıl bir sistem olmuş, fikirlerinizi söyler misiniz, parçalarda uyumsuzluk var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ve normal kullanım için. Evet HDD'm var. Oyunları normal ayarda oynamak benim için yeterli.

Ben sistem toplamanızı Istemiyorum arkadaşlar. Sadece bu sistemle ilgili yorumlarınızı sordum. Durmâdân bütçe ne kadar diye sormayın.

- - - Güncellendi - - -

Fikrini söyleyebilecek biri Yok mu?

Ben şunu söylemeliyim 6800k alma. Bunun yerine 7850k al çünkü iyi bir fps vermez ve 1 sene sonra değiştirmen gerekir. 100 tl daha koy. Bunun dışında bende bu sistem parçalarını kullandım. Kasan fena değil fakat ileri yatırım için güç kaynağın biraz daha iyi olursa daha iyi çünkü ilerde ekran kartı takman gerekebilir. Abi bu senin seçimin şunu söylemeliyim ki bf4 gibi bir oyunu 7850k ile minimum 35 fps de oynarsın. Orta ayarlarda ki bu yeterli ama 6800k ya ek kart gerekebilir. Birde apu alman iyi bir seçim hem turbo hız ve kaveri + ları var. Kısacası iyi bir sitem ama tavsiyelerimi dinlersen daha iyi olur. Son olarak lütfen diğer arkadaşlara kızma onlarda yardım etmek istiyorlar tabi bu işler bütçe olmadan olmuyor agresif olmayalım! Yeni sistemin umarım hayırlı olur güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…