A10 6800K sistemin oyun performansı nasıldır?

Çok haklısın. Doğru bir yere değindin. Fakat arkadaşın o kasayı alabilmesi için herhangi bir parçadan 100 tl kesintiye gitmesi gerekecek. Bunuda tavsiye etmem.

Hocam bence klavye ve fareden kısabilir. Kasa ve güç kaynağı söz konusu

Bu sistemin oyun performansı nasıl olur? Hangi oyunları ne seviyede oynayabilirim? Bir de galiba Maltepe'ye Vatan şubesi açılıyor oradan alacağım.

Oyun performansı oldukça iyi. Şu andaki tüm oyunları Ultra ayarlarda oynayabilirsiniz. Ayrıca bütçe varsa bir de işlemci soğutucu olarak Hyper 212 Evo almanızı tavsiye ederim.

Oyun performansı oldukça iyi. Şu andaki tüm oyunları Ultra ayarlarda oynayabilirsiniz. Ayrıca bütçe varsa bir de işlemci soğutucu olarak Hyper 212 Evo almanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler. Şimdilik bütçem yok. Yani gta 5 pc çıkınca oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çıkmamış bir oyun hakkında yorum yapmak pek doğru olmaz. Oyunda herhangi bir optimizasyon sorunu olmazsa Ultra veya High ayarlarda oynayabileceğinizi düşünüyorum.

Teşekkürler ben zaten tahminden sormuştum. Son sorumu sorup en yakın zamanda bilgisayarı alacağım işletim sistemini ne yapmamı önerirsiniz ? (Orjinal mi)

Teşekkürler kendim kurabilirim değil mi? Ileride bir sorun çıkar mı.?

Kendiniz kurabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok sağol çok yardımcı oldunuz. Herhangi bir sorum olursa burada belirtirim çok sağolun. Ek öneri ve fikirleriniz varsa belirtin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…