A10 6800K ve GTX 1050 sistemde oyunlarda düşük GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

BLUE STEEL

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 4060
Ekran kartı
GTX 1050
Anakart
ASUS A68HM-K
İşlemci
AMD A10 6800K
Herkese merhaba sistemim.
GTX 1050.
AMD A10 6800k.
ASUS A68HM-K.
8 GB RAM.

Sorum şu bu sistemle LoL gibi oyunlar da ekran kartım %8 civarı kullanıyor ve 50 FPS civarı oynuyorum sizce bu değer normal mi yoksa sistem de bir uyuşmazlıkmı var. Aynı zaman da sistem çok randımansız çalışıyor eski olduğunu biliyorum ama stabilite yok. Maksimum %20'ye çıkıyor ekran kartı kullanımı.

Merhabalar ben sisteminizde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. League of Legends, Minecraft tarzı oyunlar CPU'ya GPU'dan daha fazla abandıkları için olabilir. Birde oyunu farklı ayarlarda açmayı deneyin.

Merhabalar ben sisteminizde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. League of Legends, Minecraft tarzı oyunlar CPU'ya GPU'dan daha fazla abandıkları için olabilir. Birde oyunu farklı ayarlarda açmayı deneyin.
Kesinlikle. Endişe edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Bence aldığın FPS yine de 1050 Ti'ın gücüne göre düşük hangi ayarlarda olursa olsun darboğaz olduğunu düşünüyor musun?

Oyunun grafik kalitesini yükseltmeyi dene o zaman, ya da tam çözünürlükte oynamayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…