A10 7700K ile Hangi Oyunları Test Etmeliyim?

Merhabalar. Umarım konu doğru yerdedir. Bu akşam A10 7700K'lı APU sistemimin parçalarını alıyorum. Hangi oyunları test etmeliyim? Bir de ne ile test edeyim? Elimdeki oyunlar şu oyunlar;
1-Battlefield 3
2-Call of Duty: Modern Warfare 2
3-Counter Strike: Global Offensive
4-Borderlands 2
5-Hawken
6-Battlefield 4
7-Minecraft
Herkese iyi günler diliyorum.

Son düzenleme:
Minecraft'da var ama kötü düşünülmesin diye yazmadım.
Dip Not: Bu sistem kesinlikle Minecraft oynamak için toplanmayacak.

Battlefield 4 zaten APU'ların içinden çıkıyordu değil mi?
Teşekkürler. Ayrıca Minecraft mantığıyla çoğu oyunlardan daha üstündür.

Bu işlemci her oyunu açıyor mu , yani performans alınabilir mi. Demek istediğim madem iyi insanlar nede i7 + gtx serisi ekran kartı alıp dünya para harcıyorlar. Böyle bi sistem madem iyi ise. Aradaki farkı lütfen bilgilendirin. Bu işlemcinin içindeki ekran kartı özellikleri nelerdir
ne kadar güçlü yani

Sistem tam olarak nedir?
2014-06-14 16-42-24 Ekran görüntüsü.png

Bu işlemci her oyunu açıyor mu , yani performans alınabilir mi. Demek istediğim madem iyi insanlar nede i7 + gtx serisi ekran kartı alıp dünya para harcıyorlar. Böyle bi sistem madem iyi ise. Aradaki farkı lütfen bilgilendirin. Bu işlemcinin içindeki ekran kartı özellikleri nelerdir
ne kadar güçlü yani
Gayet güçlü diyebilirim. Ancak tabiki bir GTX780ti gücünde olamaz. Asıl fark 1-2 seneye çok açık ve net olarak anlaşılır. GTX780ti'ın bundan kat ve kat daha uzun ömrü var.
Dip Not: Bu işlemci bir APU, yani CPU+GPU dan oluşmaktadır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı