A10 7850K 8GB RAM Kullanılabilir Miktar 2.46

DoleryZ

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. PC'yi yeni topladim ama sorunlar var.
1. İnternet.
Modemde tüm ışıklar yanıyor ethernet bagli fakat su an hicbir aga bagli degilsiniz yaziyor.
2. Ram.
8gb ram var fakat 2.46 gb kullanilabilir diyor. Telefonda boyut yuksek oldugu icin resim atamiyorum ve bios ayarlarinda 2400mhz secip save exit yaptiktan sonra siyah ekran geldi ve kaldi ben de kapatip actim overclock failing hatasi verdi. Lutfen yardimci olun yeni bilgisayar zar zor aldik zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam;

1- İnternetiniz için Ethernet Driverların kurulumu tamam mı Anakart Marka model belirtirseniz driver güncellemesi linki bulup atayım..

2- 8 gb Ram taktım demişsiniz 2.46 gb RAM görmesi işletim sisteminizin 32 bit olarak kurulduğunu gösterir 32 bit Windows sistemler max: 4 gb Ram görür..64 bit kurmalısınız..

3- Satın aldığınız RAM lerin ne olduğunu tam olarak yazarsanız daha detaylı bilgi verebilirim..2400 mhz lik tek ya da çift 8 gb RAM mi ddr3 yada ddr4 mü Anakartınızın marka modeli nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…