A10 7850K + A88XM-A'lı Sistem Topluyorum

chakici

Hectopat
Daha fazla  
A10 7850K + A88XM-A'lı Sistem Topluyorum bu sistem içn gerekli olan diğer parçaları nasıl almalıyım sistemi aralıkta alıcaktım ama biryerden nakit geliyor 2 haftaya topluyorum belki bir haftada olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Fiyat 1200 TL.

Ekran kartını çıkartırsanız 1135 TL tutuyor. RAM belleklerini Corsair 8Gb (2X4Gb) Vengeance Pro Ddr3 1866Mhz Cl9 Kırmızı Soğutuculu Ram - Vatan Bilgisayar bundan almanız sizin yararınıza olucaktır.
OC yaptığımda Gskill 8Gb (2X4Gb) Trident X Ddr3 2400Mhz Cl10 1.65V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar bu ramlar daha iyi olmazmı performans açısından 2400 mhz hızında kullanabileceğim ilerde ekran kartıda takmayı düşünüyorum psu ile en uyumlu r7 ekran kartı almayı düşünüyorum.

Seçim size ben O.C. yapmazsanız diye bunları verdim fark etmez. Psu derseniz isterseniz kasayı Cooler Master Rc-K380 yaparak daha kaliteli bir güç kaynağına sahip olabilirsiniz içinden çıkan güç kaynağı 600W 80 plus Cooler Master Thunder'dir.
Diğer parçalarda bir sıkıntı yok değil mi sadece kasayı değiştirsem daha iyi mi olur ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı