DoleryZ
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
İşlemcim A-10 7850K ve internette dolaşırken 70-80, oyun oynarken ise 95 hatta 98 derecelere çıkıyor olarak gözüküyor. Fakat bir sorun var; bu değerler programdan programa değişiyor. Aldığım değerler;
Bu yazıyı yazarken - Oyun Oynarken(En fazla gördüğüm)
Core Temp: 20°C - 40°C
Speccy: 68°C - 98°C
Aida64 Extreme: 40°C - 60°C
HWiNFO: 70°C - 95°C
HWMonitor: 75°C - 98°C
Bu 5 programla da denedim ve sonuçlar genel olarak bu. Yüksek dereceler çoğunlukta olduğu için doğru olarak onları göz önünde bulundurmak istiyorum ama işlemci o derecelere geldiğinde bilgisayar kapanmaz mı diye düşünmeden de edemiyorum. BIOS'da kontrol ettiğimde 1-2 dakika sonra 40-45 derecelere çıkıyor. Bu dereceler doğru mu? Eğer doğruysa termal macun yenilemek dışında ne yapabilirim? (Termal macun dün yenilendi)
Bu yazıyı yazarken - Oyun Oynarken(En fazla gördüğüm)
Core Temp: 20°C - 40°C
Speccy: 68°C - 98°C
Aida64 Extreme: 40°C - 60°C
HWiNFO: 70°C - 95°C
HWMonitor: 75°C - 98°C
Bu 5 programla da denedim ve sonuçlar genel olarak bu. Yüksek dereceler çoğunlukta olduğu için doğru olarak onları göz önünde bulundurmak istiyorum ama işlemci o derecelere geldiğinde bilgisayar kapanmaz mı diye düşünmeden de edemiyorum. BIOS'da kontrol ettiğimde 1-2 dakika sonra 40-45 derecelere çıkıyor. Bu dereceler doğru mu? Eğer doğruysa termal macun yenilemek dışında ne yapabilirim? (Termal macun dün yenilendi)
Son düzenleyen: Moderatör: