A10 7850k nasıldır?

Furkan Torun

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar pc toplayacağım. Ama bir şeyde kararsız kaldım. Amd A10 7850K apu mu? Yoksa İntel Pentium G3220 + Nvidia GTX 750 Ti mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat'ın Recep Baltaş ile AMD Sistem Toplama videosunda A10 6800K+ASUS GTX 780 Ti DirectCU ll OC Battlefield 4 te 100 FPS nin üstüne rahat çıkıyor.

GTX 750Ti'nin dahil olduğu sistemi tercih et bence. GTX 750Ti ile daha çok performans alırsın.

Ben de böyle sorun yaşıyorum. Bütçem düşük. APU mu alsam yoksa cpu + gpu mu alsam bilemiyorum. Bilen biri söylerse ben de bilgi sahibi olmuş olurum .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu incelemeleri izleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence (benim de yapacağım gibi ) şimdilik APU sistem alın paranız olunca APU'nuza uyumlu ekran kartı alıp dual graphics kullanın. A10-7850K ile uyumlu olan ekran kartı da r7 250 diye biliyorum ben.

İşte sorunda o ya . Uyumlu ekran kartı listesi olsa bizde sonradan ona göre seçeriz. Ama yok işte :/ .

Amd al işlem performansı daha iyi, oyunlarda da şimdilik idare eder ilerde ekran kartı alır keyfine bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…