A10-7850K oyun bilgisayarı toplama

Technic

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben foruma yeni katıldım. Eğer yanlış bir şey yaparsam afola. Arkadaşlar ben bir sistem topladım APU sizce nasıl sistem sorular

1- Bu sistem bu oyunları kaldırır mı? (BF3, GTA 4, Crysis3, Minecraft ve online oyunlar)
2- Bütçem 1000 TL. Bu sistemden daha iyi sistem olur mu?
3- Bu sistem ileride GTX760 ile çalışır mı ? Yani apuyu iptal edip sadece işlemciyi kullanabilir miyim?

Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaş ceza yemiş bize bir şey yazamıyor ama arkadaşların dediklerini al bir sorun olmaz.
Onun haricinde geri kalanı normal.

1. sorunun cevabı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
2. sorunun cevabı: Gecikme değeri cl 9 olan ramlerden 1886 mhz ramler'den almalısın.
3. sorunun cevabı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

Video'lara baktığında cevaplarını alacaksın.

Sorularınıda cevaplayayım ben
1-Technopat'ta Apu testleri var oradan bakabilirsiniz
Bf4 1920x1080 Medium Detay 30 Fps Gibi.
2-1000 Liraya Bundan İyisi Olurmu Bilemiyeceğim.
3-Gtx 760 Gibi bir kartı bu sisteme takman imkansız R7 serisi bir kart ile crossfire yapabilirsin
anakarta taktığın kart apu'nun ekran kartı ile crossfire olucaktır.

Sorularınıda cevaplayayım ben
1-Technopat'ta Apu testleri var oradan bakabilirsiniz
Bf4 1920x1080 Medium Detay 30 Fps Gibi.
2-1000 Liraya Bundan İyisi Olurmu Bilemiyeceğim.
3-Gtx 760 Gibi bir kartı bu sisteme takman imkansız R7 serisi bir kart ile crossfire yapabilirsin
anakarta taktığın kart apu'nun ekran kartı ile crossfire olucaktır.
Gtx 760 bu sisteme neden takılmasın? Takılabilir.
Cevap: 1. dakika'dan sonra Recep Baltaş'ın ağızın'dan.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı