S Simo Hayha Ziyaretçi 3 Nisan 2014 #2 Bütçenizi arttırmanızı öneririm. Birkaç yıl idare etsin sonuçta.
Y YusuffDmR Ziyaretçi 3 Nisan 2014 #3 Bu bilgisayarla BF 4 gibi oyunları yüksek Fps'de oynayabilir miyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2014
R ReLaXıoN Hectopat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 176 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2014 #4 Silinen üye dedi: Bu bilgisayarla bf4 gibi oyunlar oynayabilir miyim ? gayet iyi fps'de? Genişletmek için tıkla... 1080p çözünürlükle orta ayarlarda 25-30 fps alırsın.
Silinen üye dedi: Bu bilgisayarla bf4 gibi oyunlar oynayabilir miyim ? gayet iyi fps'de? Genişletmek için tıkla... 1080p çözünürlükle orta ayarlarda 25-30 fps alırsın.
Y YusuffDmR Ziyaretçi 3 Nisan 2014 #5 ReLaXıoN dedi: 1080p çözünürlükle orta ayarlarda 25-30 fps alırsın. Genişletmek için tıkla... BF 4 böyle oynarsam diğerlerini dahada iyi oynayabilirim değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2014
ReLaXıoN dedi: 1080p çözünürlükle orta ayarlarda 25-30 fps alırsın. Genişletmek için tıkla... BF 4 böyle oynarsam diğerlerini dahada iyi oynayabilirim değil mi?
R ReLaXıoN Hectopat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 176 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2014 #7 Silinen üye dedi: bf4 böyle oynarsam diğerlerini dahada iyi oynayabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Mantıken öyle. Ama kaveri sistem için oyunlarda yeni güncellemelerin gelmesi gerekiyor diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2014
Silinen üye dedi: bf4 böyle oynarsam diğerlerini dahada iyi oynayabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Mantıken öyle. Ama kaveri sistem için oyunlarda yeni güncellemelerin gelmesi gerekiyor diye biliyorum.
Y YusuffDmR Ziyaretçi 3 Nisan 2014 #8 Silinen üye dedi: Bence biraz daha sıkın dişinizi. Genişletmek için tıkla... Beni idare edicek bilgisayar olsun,arada sırada oyun falan yeter bana bu bilgisayarda tam bana göre
Silinen üye dedi: Bence biraz daha sıkın dişinizi. Genişletmek için tıkla... Beni idare edicek bilgisayar olsun,arada sırada oyun falan yeter bana bu bilgisayarda tam bana göre
S Simo Hayha Ziyaretçi 3 Nisan 2014 #9 Yanlız şimdi dikkatimi çekti. Aşırı derecede dandik bir kasa seçmişsiniz.
R ReLaXıoN Hectopat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 176 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2014 #10 Silinen üye dedi: Beni idare edicek bilgisayar olsun,arada sırada oyun falan yeter bana bu bilgisayarda tam bana göre Genişletmek için tıkla... Birde bir yandan para biriktirip r7 250 alırsın. Fps de artış olur. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2014
Silinen üye dedi: Beni idare edicek bilgisayar olsun,arada sırada oyun falan yeter bana bu bilgisayarda tam bana göre Genişletmek için tıkla... Birde bir yandan para biriktirip r7 250 alırsın. Fps de artış olur.