AleserKalender
Hectopat
APU sistemime ekran kartı aldım 2 hafta önce. Kullanırken normal FPS değerlerini vermediği gözle bakılınca bile anlaşılıyor. Takılmalar falan. Ben de format attım. Temiz bir kurulum yaptım. Lakin değişen bir şey olmadı. Oynadığım 3 tane oyun var. Bunlar ve aldığım FPS değerleri şöyle:
CS GO: yüksek ayarlarda ani takılmalar ve ortalama 60-70 FPS. Fsp değişimi fazla oluyor. Düşük ayarlarda takılma problemi olmuyor. 100-120 FPS.
PUBG: Düşük ayarlarda 30-50 FPS arası. Takılmalar oluyor.
BF 1 : (Asıl canımı sıkan nokta.) Düşük ayarlarda takılmalar oluyor. Yer yer 20 FPS'lerde nadir (çölün ortasında) 45 FPS ortalama 30 FPS değerlerini alıyorum. DX12 açtığım zaman FPS aşağı yukarı aynı değerler. Ama takılmalar artıyor.
Bu oyunların hiçbirinde yüksek GPU kullanımı yok. GPU değeri %50'yi geçmiyor. Hele BF1'de %35 görmedim.
Technopat'ın inceleme videosu ve aldığı değerler resimdedir.
Sistemim:
CS GO: yüksek ayarlarda ani takılmalar ve ortalama 60-70 FPS. Fsp değişimi fazla oluyor. Düşük ayarlarda takılma problemi olmuyor. 100-120 FPS.
PUBG: Düşük ayarlarda 30-50 FPS arası. Takılmalar oluyor.
BF 1 : (Asıl canımı sıkan nokta.) Düşük ayarlarda takılmalar oluyor. Yer yer 20 FPS'lerde nadir (çölün ortasında) 45 FPS ortalama 30 FPS değerlerini alıyorum. DX12 açtığım zaman FPS aşağı yukarı aynı değerler. Ama takılmalar artıyor.
Bu oyunların hiçbirinde yüksek GPU kullanımı yok. GPU değeri %50'yi geçmiyor. Hele BF1'de %35 görmedim.
Technopat'ın inceleme videosu ve aldığı değerler resimdedir.

Sistemim:
- -AMD A10 7850K
- -MSI GeForce GTX1050 GAMING X 2GB
- -Asus A88XM-A Anakart
- -Corsair Vengeance 2x4GB 2133MHz
- -Windows 10 Pro
Son düzenleyen: Moderatör: