E Enessss35 Hectopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #1 A10-7850K işlemci, R7 240 ekran kartım var. Performansı nasıl arttırabilirim veya DUAL graphics yapabilir miyim? Crossfire yapmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2016
A10-7850K işlemci, R7 240 ekran kartım var. Performansı nasıl arttırabilirim veya DUAL graphics yapabilir miyim? Crossfire yapmak istiyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.693 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #2 Dual Graphics önermem, mademki elinde R7 240 var, Dual Graphics yap öyleyse. Crossfire ayrı bir olay.
Dual Graphics önermem, mademki elinde R7 240 var, Dual Graphics yap öyleyse. Crossfire ayrı bir olay.
E Enessss35 Hectopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2016 #3 BERWAR dedi: Dual Graphics önermem, mademki elinde R7 240 var, Dual Graphics yap öyleyse. Crossfire ayrı bir olay. Genişletmek için tıkla... Dual grapichs nasıl yapabilirim peki biraz bahsedebilirmisin
BERWAR dedi: Dual Graphics önermem, mademki elinde R7 240 var, Dual Graphics yap öyleyse. Crossfire ayrı bir olay. Genişletmek için tıkla... Dual grapichs nasıl yapabilirim peki biraz bahsedebilirmisin
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.693 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2016 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et