A10 7860K alınır mı?

anıl çatan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben APU işlemci almayı düşünüyorum AMD A-10 7860K uygun görünüyor, kullanmış olan var mı ?

1000-1200 tl arasında bana yeni çıkan oyunları orta ayarlarda rahat oynatacak sistem

yani benim önceden laptop vardı ısınma problemi yaşadım çöplük oldu laptop şimdi giriş seviye uygun bir sistem istiyorum

bütçeni az daha zorlama şansın varsa sana şu sistemi öneririm hem izleyerek toplarsın hemde performans testleri yapılmış+uzman kişiler tarafından önerilmiş ufak bi piyasa araştırması yap siteler arası farklar oluyor 20-30 tl onlara dikkat ederek bu sistemi 1350 gibi bir fiyata kurarsınız ve gayet hoş bi sistem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ya aslında benim gönlümde bunda fakat öğrenciyim yani babamda inatçı para bende 800 tl civarı çıkıyo üstünü babam tamamlıcak problem çıkmazsa bende bunu toplamayı düşünüyorum internetten sipariş etsem nerden verebilirim siparişi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…