A10-7860K APU Sistem Toplama

nazmibilmez

Hectopat
Yer
Antakya
Daha fazla  
Bugün bir APU sistem almayı düşünüyorum. Doların düşmesini bekliyordum fakat düşeceği yok gibi. Kafama takılan tek 1 soru var. Alacağım işlemcide resimdeki gibi, birinde R7 GPU diğerinde R7 VGA yazıyor arasındaki fark tam olarak nedir ? Bi de biri 3.6 GHZ diğeri 3.7GHZ Arasındaki fiyat farkına değer mi ?
Ara sıra CS GO, Payday 2 ve Left 4 vs oynuyorum. Genellikle PS ve Visual Studio için kullanıcam.
Yardımlarınızı bekliyorum.

vatan.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
upload_2017-2-13_14-37-40.png

Bazen VGA yazıyorlar bazen de GPU yazarlar. Ama özünde aynıdır. APU değil de yeni çıkmış işlemcilerle bir sistem toplayın derim. AMD olarak şu an işlemci almayın, alacaksanız Zen'i bekleyin.

Maalesef okulum bu hafta açılıyor ve benim emektar gece gidip gelen elektrik yüzünden kısa devre yapıp emekliye ayrıldı. Yardımınız için teşekkürler

Hiçbir farkı yok, farklı isimde yazmışlar. Şuan APU sistem almak pek sağlıklı bir karar değil hocam, paranızı ziyan etmeyin. Bütçeniz nedir ?

Neden sağlıklı değil peki ? Maalesef okulum açıldığı için bir kaç güne almak zorundayım

Ölü yatırım olur. Ölü yatırımı geçtim günümüz oyunları artık giderek çıtayı yükseltiyor. APU sistemde yükseltme yapsan bile kurtarmaz. Ki elinizdeki bütçeyi biraz zorlayıp resimdeki gibi bir sistem almaya bakarsan bunun meyvesini sen yersin. :) Hadi 1050 Tİ olmasın ama hiç değilse bir RX 460 veya GTX 1050 olsun.

Dosya Ekleri

• 2113.JPG
    2113.JPG
    84,2 KB · Görüntüleme: 91
Ölü yatırım olur. Ölü yatırımı geçtim günümüz oyunları artık giderek çıtayı yükseltiyor. APU sistemde yükseltme yapsan bile kurtarmaz. Ki elinizdeki bütçeyi biraz zorlayıp resimdeki gibi bir sistem almaya bakarsan bunun meyvesini sen yersin. :) Hadi 1050 Tİ olmasın ama hiç değilse bir RX 460 veya GTX 1050 olsun.

Yardmınız için teşekkürler fakat şuan mümkün değil 1 ay sonra olsa dediğinizi yapabilirdim ama okulum açılıyor bu hafta. Zaten çok oyun oynayan biri değilim photoshop ve visual studio açılıyor o bana yeter. Bi de ara sına cs go payday 2 oynuyorum. Bunları da rahatlıkla kaldıracağını düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı