Arkadaşlar, AMD A10 7860K'lı güzel bir APU sistem topladım. Bilgisayarcım, diğer bütün parçaları beğendi ama bu APU işlemciye Mersin'desin çok ısınır dedi. Cidden böyle bir ısınma olur mu?
Kasada yeterli soğutma varsa ısınmaz merak etme. Ben doğudayım, Core 2 Duo E7500 işlemcim Fallout 4'te max 50 derece Kasada herhangi bir fan da yok stok fanı.
Bu sorunun cevabı işlemci soğutucunuzda saklı. Tamam hava şartlarının tabii ki etkisi var ama önemli olan soğutucu kalitesi. Stok soğutucu ile kullanıyorsanız bir süre deneyin, sıcaklıklar yüksekse daha iyi soğutucu alırsınız.
Stok soğutucu kullanacağım bu arada bütçem düştü A8 7650k alacağım stok soğutucu ne kadar beni idare eder ve önemli ölçüde performans düşüklüğü olur mu? Sağ olun
Sistemi topladım demiştiniz. Önce bilgisayarı alın, sıcaklık sorunu olursa ona göre çare bulmaya çalışırız. Fan alacak para yoksa zaten bunları konuşmamızın çok önemi yok. Bütçenizi ayarlayın, sisteminizi toplayın. Fan için de biraz para biriktirmeye bakın. 100 lira bile olsa büyük oranda iş görür.