Çözüldü A10 7860K sistem performans sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

darkerthanblack1

Centipat
Öncelikle merhabalar, bana bu bilgisayar yaklaşık 2 yıl önce bir bilgisayarcı ve babamın ortak çalışmasıyla toplandı ben toplamadım. En çok oynadığım oyun CS:GO dur ve ben bu oyunda bütün overclock, başlatma seçenekleri, grafik, görüntü her şey bütün ayarları yapmama rağmen 80 FPS'yi zorla görüyorum ve hatta smoke ve yanıcı bombalar geldiyse eyvah eyvah FPS 30 - 40'ı buluyor. Bunun sebebi neden kaynaklı olabilir? (En son 1 yıl önce formatladım ki gerçi formatlı halinde de bir değişiklik olmuyor.) yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@zilyoner sizce bu sisteme bir şeyler ekleyerek mi fps arttırmaya çalışayım yoksa yeni bir pc şart mı?

tam olarak nasıl yapabilirim bu işlemi? 3 fotoğraftan fazlasını bulamadım.
Senin işlemcininin iyisi bende var. Soketleri aynı. Yani arttırmaya çalışsan arttıramassın. İşlemciyi yükseltmek istesen anakart ile uyumlu olmayacak ve yeni anakart almak zorunda kalacaksın. Anakartı aldın ve işlemciyi de taktın diyelim, RAM'ler uymayacak. DDR4 RAM'ler ile değiştirmek zorunda kalacaksın. Ekran kartını takabilirsin. Yani bu sana yeni bir bilgisayar parasına mâl olur. Tabii alacağın sistem DDR4 bir sistemse. Fakat zaten bu devir de en mantıklısı DDR4 almak.
@zilyoner sizce bu sisteme bir şeyler ekleyerek mi fps arttırmaya çalışayım yoksa yeni bir pc şart mı?

tam olarak nasıl yapabilirim bu işlemi? 3 fotoğraftan fazlasını bulamadım.
Senin işlemcininin iyisi bende var. Soketleri aynı. Yani arttırmaya çalışsan arttıramassın. İşlemciyi yükseltmek istesen anakart ile uyumlu olmayacak ve yeni anakart almak zorunda kalacaksın. Anakartı aldın ve işlemciyi de taktın diyelim, RAM'ler uymayacak. DDR4 RAM'ler ile değiştirmek zorunda kalacaksın. Ekran kartını takabilirsin. Yani bu sana yeni bir bilgisayar parasına mâl olur. Tabii alacağın sistem DDR4 bir sistemse. Fakat zaten bu devir de en mantıklısı DDR4 almak.

Çözüm
Teşekkürler.
Yeni ekran kartı ve bellek alınabilir. Sisteminizin tam özelliklerini yazar mısınız?
Araştırdım ve şu bilgileri de buldum: Ekran Kartım : R7 240
1 TB alan var
Cooler Master soğutucu var
Thermaltake 500Nl 230Vac bi güç kaynağı var galiba.
Yeni ekran kartı ve bellek alınabilir. Sisteminizin tam özelliklerini yazar mısınız?
Araştırdım ve şu bilgileri de buldum: Ekran Kartım : R7 240
1 TB alan var
Cooler Master soğutucu var
Thermaltake 500Nl 230Vac bi güç kaynağı var galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…