A10 7860K ve GTX 1050 Ti darboğaz sorunu

canerbal

Hectopat
Katılım
18 Ağustos 2016
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, sistemi ilk başta toplarken ekran kartı masrafı olmasın diye APU işlemci almıştım. Fakat sonradan oyunlarda yetmemeye başladı. Ben de 1 sene dayanıp ardından MSI Gaming X 1050 Ti aldım. Ekran kartını sisteme taktım, fakat darboğaz mevcut. Ekran kartı %26 kullanılıyorken işlemci %99 kullanılıyor.
İşlemciyi OC ile 4.2GHz'e çıkarttım fakat darboğaz devam etti.
Bu işlemci ve ekran kartında darboğaz olması normal mi? Bir kez daha OC yapsam darboğazı engelleyebilir miyim?
 
Windows ve sürücüler güncel. CS:GO'da net bir dar boğaz var. Onun haricindeki oyunlarda belirli aralıklarla anlık fps düşüşü yaşıyorum. Yoksa da darboğaz görünmüyor değerlerde.
CSGO'da herkezde sorun var tek sizde değil GPU'yu fazla yormayan oyun olduğundan GPU kullanımı az oluyor. Anlık fps düşüşü yaşadığınız oyunlarda orta ayarları oynuyorsanız high çekerseniz sorun ortadan kalkacaktır.
 
CSGO'da herkezde sorun var tek sizde değil GPU'yu fazla yormayan oyun olduğundan GPU kullanımı az oluyor. Anlık fps düşüşü yaşadığınız oyunlarda orta ayarları oynuyorsanız high çekerseniz sorun ortadan kalkacaktır.
En yükseğe çektim ayarları. Aynı şekilde arada devam ediyor. Pek rahatsız edici değil ya.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı